Två veckors arbetslöshet

livet i stort / Permalink / 0
Hallå!
Nu har jag snart varit ledig, eller arbetslös om en så vill, i två veckor. Jag tänkte bara ta en snabb uppdatering med vad jag gjort sen sista jobbpasset.
 
Jag har fyllt tjugo bast och fått fina blommor och spelat rummikub med modern och dennes moder.
 
 
 
Det har blivit en tradition att  jag och mamma åker till Vimmerby på min födelsedag för att gå på Astrid Lindgrens Värld. I år fick vi med oss mormor och utvidgade äventyret genom att dessutom besöka Astrid Lindgrens barndomshem (Näs). Det var en sjukt fin utställning och en gigantisk och helt magisk trädgård!
 
 
 
I födelsedagspresent av Bea, Lucas och Li fick jag en eftermiddag på spa i Västervik. Vi åkte runt lunch och hade sing along konstant i bilen. Lucas invigde Roadtrip-listan och den blev helt klart godkänd eftersom ingen av oss kunde sjunga rent i slutet av resan. Innan vi åkte hem igen bjöd gosisarna på middag på ett litet amerikainspirerat burgarhak precis intill vattnet. Det var verkligen en perfekt present och så värt att få hänga lite innan allt plugg drar igång och innan Beatrice och Lucas drar ut i stora världen i flera månader.
 
 
Jag skaffade en Astrid-T-shirt när vi var i Vimmerby. Funderar på att färga håret på nåt skoj sätt, men vet inte riktigt hur än. Jag går nog bara på känsla som vanligt. Det visar sig!
 
Häromdagen firade vi, brorsan och jag, födelsedag med pappa och resten av packet. Det känns som om halva augusti går åt till att fira födelsedag. Inte mig emot dock. Jag äter gärna tårta varenda helg, året om! Vi övade lite trollformler "Wingardium Leviosa" bland annat, som synes ovan.
 
Idag firade vi Lucas, som fyllde tjugo i juli, genom att åka till Omberg och köra höghöjdsbana och zipline. Tanken var att det skulle bli jag, Bea, Lucas och Li, men Li fick förhinder så det blev bara tre små grisar på äventyr. Synd förstås, men så kan det bli ibland.. Vi klättrade och gick balansgång, och jag vet inte allt, på tio meters höjd. Det var sjukt obehagligt ibland men framför allt var det spännande och kul kul kul. Något jag dock inte räknat med var att träden skulle svaja såpass att jag blev åksjuk/sjösjuk/trädsjuk. Det var lite tråkigt, men ändå klart värt det! Nu har jag redan träningsvärk i armarna efter att ha kravlat mig fast vid vajer efter vajer på banan. 
 
Under kvällen har jag käkat pizza med familjen och Albin som vi plockade upp lite spontant när jag ändå skulle förbi och hämta lite grejer. Alltid lika härligt att bara hänga och käka tillsammans!
 
Det var det om det.
Adjöss!
Till top